A bodzaszirup egyik feléhez adjuk a zselatint, és jól elkeverjük, csomómentesre. Majd a szirup másik felét melegítsük fel, és ehhez adjuk hozzá az előzőleg simára kevert zselatinos keveréket. Amikor már minden kellően átmelegedett, jöhet a citromlé és a méz is. Húzzuk félre a tűzről, és kevergessük még, hogy teljesen homogén legyen a keverék. Ezután két dolgot tehetünk: vagy szilikon formákba töltjük, például jégkockatartóba, vagy csinálhatjuk így is, ahogy a képen látható: egy kis tepsibe töltjük, és 1 órán át hűtőben pihentetjük. Majd amikor megdermedt, kiborítjuk a gumicukor lapot, és mini sütikiszúrókkal formákra szaggatjuk. Még vonzóbb lehet a gyerekszemeknek, ha esetleg kristálycukorba hempergetjük a kis formákat. ;)

e1f90e665fe10aa0707e75e35f7f26c0.jpg(Forrás: Pinterest)