Csak 3 hozzávaló: szuflé sajttorta

Jesszusom, de guszta, akarom, most!!! És valami hihetetlen egyszerű és gyors, és csak három hozzávaló kell hozzá! - "Na neeeee!" - gondoltam, amikor megláttam a receptet, pedig frankón pikk-pakk ez a tortácska, próbáljátok ki. :) Szuflé sajttorta a becsületes neve, és valóban semmi más nem kell hozzá, mint krémsajt, tojás és fehér csokoládé.

451fc677f46054925ed72937829ee961.jpg

3 eggs

120 g (4.5 oz) white chocolate

120 g (4.5 oz) cream cheese

- See more at: http://www.afternoonrecipes.com/the-whole-world-is-crazy-for-this-japanese-cheesecake-with-only-3-ingredients/#sthash.UtKDPinO.dpufHozzávalók:

Hozzávalók:

  • 3 friss tojás
  • 120 gramm fehér csokoládé
  • 120 gramm krémsajt

this-mouth-watering-japanese-cheesecake-recipe-has-only-three-ingredients-pinterest.jpg

Elkészítés:

Válaszd szét a tojások sárgáját a fehérjétől. A fehérjét letakarva tedd hűtőbe, közben melegítsd elő a sütőt 170 fokra. Olvaszd fel a fehércsokit vízgőz felett, majd ha kissé lehűlt, keverd hozzá a krémsajtot két részletben, a tojássárgákat, és kutyuld az egészet homogénre. Jöhet ki a hűtőből a tojásfehérje, amit nagyon (NAGYON) keményre kell verni, majd beleforgatni a csokis-krémsajtos-tojássárgás krémbe. Ha kész a massza, öntsd egy kisebb jénai formába, amit előzőleg vajjal megkent sütőpapírral kibélelsz alul és oldalt is. A tálat tedd vízzel félig töltött tepsibe, és told a sütőbe. Süsd 170 fokon 15 percig, majd 160 fokra vedd vissza a hőt, és süsd további 15 percig, majd kapcsold ki a sütőt, és hagyd állni benne a sütit még 15 percig. Ha letelt az idő, vedd ki, és hagyd teljesen kihűlni, mielőtt kiveszed a formából. Szórj rá porcukrot, és szeleteld bátran, mert tényleg olyan lesz, mint a képen, nem fog szétesni. :) Hogy diétás-e? Semmiképp! De ha már jön a borongós ősz, legyen mivel vigasztalódni. ;)

Ha nem hiszed, hogy ilyen egyszerű a recept, nézd meg a videót is, és láss csodát! Jó étvágyat! :D

Forrás: http://cutediyprojects.com

 

 

süti beállítások módosítása