DiétABC

A táplálék allergiások egyre növekvő számban, az egészséges életmód követői, a diétázók, szerintem mind-mind annak örülnének legjobban, ha nem kéne nézegessék az élelmiszerek leírásait, hanem egyszerűen csak az szerepelne rajtuk, hogy „mindenmentesek”. Én már egy ideje azzal kísérletezek az otthoni főzőcske során, hogy ezt megvalósítsam, illetve tényleg a szervezetet legkevésbé megterhelő élelmiszereket vásárolom.

Nemrég találtam rá a DiétABC-re a 3-as Metró Ecseri úti megállójától két lépésre. Kicsit aggódva mentem be az üzletbe, mert bár nem jártam náluk ezelőtt, tudtam, hogy ha nagy a kínálat, és mindent megtalálok egy helyen abból, amit rendszeresen használok, akkor a pénztárcám kiürülhet...

1_24.jpg

2_24.jpg

3_21.jpg

Mondanom sem kell, hogy a félelmem beigazolódott, de nem bántam! ;) Több, mint 4000 diétás terméket sorakoztat fel az üzlet a lisztérzékenység, tej-, tejcukor-, tojás érzékenység, egyéb táplálékallergia, cukorbetegség miatt diétázni kényszerülőknek. A diétázók igényeit kielégítő, bőséges árukínálattal bírnak, és minden egy helyen.

9_10.jpg

10_9.jpg

11_10.jpg

12_5.jpg

13_6.jpg

Pékség is működik az üzletben, ahol helyben sütött friss kenyér, kalács, zsemle, bagett, reggeli péksütemények mellett, pizza, melegszendvics, hamburger, hot-dog is kapható, illetve helyben is elfogyasztható.

6_16.jpg

5_18.jpg

Hogy fokozzuk a sok jót, az üzletben cukrászda is működik, különböző ízesítésű kávé (laktóz és tejmentes), tea, kakaó, gluténmentes és diabetikus torta, cukrászsütemény, fagylalt kínálattal.

Az üzlet webáruházat is működtet, így a termékeket meg is lehet rendelni és házhoz szállíttatni.

A DiétABC minden nap nyitva tart. Térj be hozzájuk, nem fogod megbánni! :)

Weboldal: http://dietabc.hu/

Cím: 1091 Budapest, Üllői út 149.

Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek: 07:30 – 19:00
Szombat: 7:30 – 18:00

- KockacZukor -

süti beállítások módosítása