Paradicsomos, cukorborsós, húsos tészta

Sok-sok évvel ezelőtt Veronában jártam, ahol Ludovico Einaudi koncertjét hirdető plakátok lógtak a falakon. Éppen akkor ott, az óváros arénájában adott koncertet. Miután a szerzeményeit is megismertem, már csak Veronába vágytam vissza, vagy bárhova, ahol koncertet ad. Sajnos Magyarországon nem járt még, egészen mostanáig, ugyanis szeptemberben végre Budapesten is fellép. :-) Boldogság! :-)

paradicsomos_cukorborsos_daralthusos_teszta_kesz-700.jpgFotó: KockacZukor

Hozzávalók:

  • 150 g Gyermelyi Vita Pasta orsó tészta
  • 1 ek Gyermelyi búzafinomliszt
  • 1 fej vöröshagyma
  • 0,5 kg darálthús
  • 100 g cukorborsó
  • 3 dl paradicsompüré
  • 1 ek cukor
  • 2 ek olaj
  • vegeta
  • bors

Elkészítés:

A tésztát kifőzzük. A hagymát apróra vágjuk, és olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a darált húst, és megfőzzük. Fűszerezzük a húst, majd adjuk hozzá a cukorborsót, és a paradicsomlevet. Amikor már forr a paradicsomlé, keverjük hozzá az kevés lisztet, és édesítsük kevés cukorral. Ha elkészült, forgassuk össze a tésztával.

Jó étvágyat!

Készítsünk vacsira fahéjas-bundás almát! :-)

- KockacZukor -

 

Tovább
Címkék: paradicsom parmezán ragu darálthús orsó cukorborsó Receptajánló KockacZukor Vita Pasta

A bejegyzés trackback címe:

http://masteszta.blog.hu/api/trackback/id/tr412558343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.
Tésztaszótár