Gyors gombás, parmezános tészta – vlog

A vaj, gomba és fokhagyma együtt annyira nyerő íz-hármas, hogy ha ezt még parmezánnal és császárszalonnával is tupírozzuk, akkor nincs akit - már az illatával - ne lehetne levenni a lábáról. Hát mit is mondhatnék még? Irány a konyha, varázsoljunk! :D

180422-2-2.jpg

Fotó: KockacZukor

Hozzávalók:

  • 150 g Gyermelyi Vita Pasta penne
  • 3 db Gyermelyi tojás
  • 1 fej vöröshagyma
  • 100 g teavaj
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 4 nagy fej gomba
  • reszelt parmezán ízlés szerint
  • 100 g bacon vagy császárszalonna
  • bors

Elkészítés:

A tésztát kifőzzük.

Egy serpenyőben a felkockázott vöröshagymát és fokhagymát vajon megdinsztelünk. A felkockázott császárszalonnát is hozzáadjuk, és megvárjuk, hogy az zsírt eresszen és megpiruljon. Hozzáadjuk a szeletelt gombát, és pirítjuk. Összeforgatjuk a tésztával, majd hozzáadjuk a villával összekevert tojásokat, és parmezánt. Finoman átforgatjuk az ízletes keveréket, és még pár percig sütjük tűz fölött.

Parmezánnal megszórva tálaljuk.

Készítsünk együtt ananászos csirkeragut is – lépésekben. :D

Jó étvágyat!

-KockacZukor-