Gnocchi medvehagymás paradicsomszósszal

Az az igazság, hogy nem csak én főzök tésztát a magyar interneten, sőt azt kell mondjam, hogy sokan nálam sokkal ügyesebben főznek tésztát, ezért véget vetek a saját egyeduralmamnak, és ezentúl sztárvendégeket is hívok a blogba, több kanál jobban kever alapon. Az első vendégem Mirelle.
 


A Nők elég kiszámíthatóan működnek étel ügyben, de azért néha váratlan sikereket lehet aratni egy-egy olyan étellel, amire nem számítottam, de olyan is előfordult már, hogy az örök kedvencek egyike épp akkor, épp ott nem aratott sikert.

Az út előtti hűtőkievés és a szezonalitás remek keveréke volt egy 20 perces ebéd, amit a Zsófi napokig felemlegetett, hogy ő ilyen finomat régen nem evett.

Tegnap kettőnknek újrajátszottam. Tényleg jó.

folytatás és recept Mirelle blogján >>>