A Fettuccine és a Sugo Tradizionale



A minőségi gyorsétkezés nem idegen az olasz konyhától, és ma már itthon is mindent be lehet szerezni hozzá.
 




Ez a fettuccine nem akármilyen darab, igazi vadállat, 9-11 perc főzési id van ráírva, de nekem húsz perc után is durván al dente volt. Önmagában is teljes értékű étezés. Persze a szósz csak jót tesz neki. Kis olajon felmelegítettem a Sugo Tradizionalét, amit ma már többfelé ínyencboltokban lehet kapni, majd rászedtem a tésztát, egy kis vajat dobtam rá, és finom lett. Ennek  sugónak leginkább oylan íze van, mint régen a Bertolli Napérlelte Paradicsom fantázianevű szószának, de talán annál eggyel lágyabb, kedvesebb. Mindegy, ha ilyen szósza és ilyen tésztája van otthon az embernek, akkor nem nagyon tud hibázni. Ez már szinte nem is ér.