Fusilli kapros-petrezselymes kefirrel, fetával és fekete olajbogyóval



A nyári tészta nem csak piros meg zöld lehet, Gabah megmutatja a nyár hűvösebb, fekete-fehér vonulatát is ezzel a hidegtésztával.
 


Amíg a szósz és a tészta elkészült, egy nagy üvegtálat behűtöttem.
A kaprot és a petrezselyemzöldet apróra vágtam, a hagymát felcsíkoztam, az olajbogyókat félbevágtam. A fokhagymát a kefirbe reszeltem, tekertem rá egy kevés sót, borsot, belefacsartam a citrom levét, hozzáadtam a kaprot, a petrezselyemzöldet, a hagymacsíkokat, a felezett olajbogyókat, meglocsoltam egy kevés olívaolajjal, belemorzsoltam a sajtot, majd az egészet alaposan összekevertem, és 30 percre a mélyhűtőbe raktam.

Folytatás és recept a Pasta e Bastán >>>