A Gyermelyi belekeveredett valamibeJó, hogy az ember szereti a jó tésztát, és még az előállítása iránt is érdeklődik, de az a legtöbbünknek mégis csak túl sok keccsölés, hogy kivegye a délelőttöt és elmenjen egy vidéki üzembe, és a portásnál kopogtasson, hogy őt mennyire érdekli a gyár, meg ilyenek. Nyilvánvalóan amatőr ipari kémnek néznék, és elhajtanák.
 


Az idén negyven éves Gyermelyi új, interaktív nyereményjátéka mindkét élménnyel megajándékoz. Egyrészt bejárhatod a gyárat a virtuális térben, azaz otthon, a monitoron, beszélhetsz a dolgozókkal, meghallgathatod a gépek dohogását, és tudod, hány fok van a helyiségben, másrészt valódi ipari kém lehetsz.Mivel annyira szereted a tésztát, eladtad a lelked egy olasz tésztamaffiának, a di Pasta klánnak, és az ő megbízásukból ki kell derítened, miért is tud olyan jó lenni a magyar tészta – érted, azért, hogy aztán az olaszok is átálljanak a mi technológiánkra. Ha jól rakod össze a képet, akkor a keresztapa, Giovanni di Pasta, vendégül lát a szicíliai birtokán.

Amúgy meg vigyázz Paoloval, mert úgy néz ki, mint valami Danubius rádiós műsorvezető, de valójában nem más, mint apja parancsainak kíméletlen végrehajtója. És ne bosszantsd fel Giovannit. >>>

Címkék: játék olasz