Spagetti inspirálta különlegességek

Persze lehet, hogy csak az én fantáziám nem szárnyal elég szabadon, de álmomban sem gondoltam volna, hogy a spagetti mi mindenre inspirálhatja világszerte az embereket. Itt egy kis gyűjtemény a jobbnál jobb ötletekből.

Telefontok cím.jpeg

Már rögtön a nyitóképen egy izgalmas ötlet látható, a telefontokot ugyanis az összevissza tekergő tészta inspirálta.

Vagy a következő sálat. Bár most éppen az évnek abban a szakaszában vagyunk (végre!), amikor nem kell nyakmelegítőt hordani, ezek a sálak simán lehetnek az öltözék divatos kiegészítői egy kicsit hűvösebb tavaszi vagy nyári estén.

Spagettisal 1.jpeg

Éppen spagetti jellegük miatt, alighanem nem különösebben melegek. Ráadásul tekergethetjük, ahogy kedvünk tartja, így akár lazán is maradhat.

Spagettisal 2.jpeg

A lakásunk dekoratív elemévé is válhat például a műanyag spagetti-lámpa, amivel egyben a környezet védelméért is teszünk, hiszen csupa újrahasznosított polietilénből áll.

Spagettilámpa 2.jpeg

Végül pedig jöjjön egy teljesen praktikus használati tárgy, ami szintén csupa természetes alapanyagból áll: a spagetti szivacs.

Spagettiszivacs 2.jpg

Kukoricacsutkából és barackmagból készül, és mindegyik úgy néz ki, mint egy összegabalyodott adag spagetti. Viszont véletlenül se fogyasszuk el, hanem inkább mosogassuk el vele a tányért, amiből ettünk.

spaghetti-scrubs-pliable.jpg

spaghetti-scrubs.jpg