Csak három hozzávaló: nutellás brownie

Amióta elkezdődtek a hűvösebb napok, esténként mindig bizakodva lépek be a lakásba, hátha ma már melegek lesznek a fűtőtestek, bekapcsolták végre a házban a fűtést. Sajnos nem. Így marad a vastag takaró, meg a puha köntös és a mamusz, na meg valami átmelegítő, bűnös finomság, ami feledteti néhány percre, mennyire utálom a hideget. Ez a három hozzávalós nutellás brownie elég brutális kalóriabomba, de mikor engedjük meg magunknak az efféle nasit, ha nem az ilyen cudar időkben... ;)

nutella-muffins-4.jpg

Hát én nem is filóztam rajta sokat, elővettem a Nutellás üveget, és miután egy jókora kanállal csekkoltam, nem romlott-e meg (nyilván nem, de ezt mindig minden körülmények között csekkolni kell), nekiláttam. Egyet elmondhatok: nagyon, nagyon finom, és igen, minden végtagomat átjárta a várva várt melegség, miközben falatoztam. Másnap aztán kétszer annyit edzettem bűntudatból, mint egyébként szoktam, de megérte. :)

Hozzávalók:

  • 280 gramm Nutella
  • 62 gramm liszt
  • 2 tojás

Az összetevőket csak összekevered egy tálban, majd a krémet muffin kapszulákba adagolod. A tálat természetesen alaposan takarítsd ki az ujjaddal, minden cseppje kincs. :D Így is finom, de ha kesudiót vagy mandulát szórsz a tetejére, esetleg csokiforgácsot, tovább fokozhatot az élvezeteket. Süsd 30 percig 180 fokos sütőben, aztán kellemes átmelegedést. :)

df0a88b6625514ccb2dd7d824468e161.jpg

Forrás:

http://prettysimplesweet.com

http://foof-drink.blogspot.hu/