Csak 3 hozzávaló: baconös, krémsajtos tekercs

Imádnivalóak a baconbe göngyölt, jól ismert finomságok, de néha már uncsik. Majdnem minden állófogadáson vagy nagyobb rendezvényen garantált, hogy felszolgálnak egy kis baconbe tekert májat vagy csirkehúst. Az már más tészta, hogy persze nem lehet velük mellélőni, mert tényleg telitalálat az ízük, de azért lépjünk csak tovább. Mert a bacon tartogat még egyszerű és nagyszerű megoldásokat számunkra. Itt van például ez a három hozzávalós krémsajtos tekercs, amihez szerintem nem lehet találóbbat hozzáfűzni, mint hogy: bitang jó.

img_8655-560x840.jpg

Bacon, valamilyen sűrűbb tésztájú, de kalács puhaságú szeletelt kenyér, és krémsajt kell hozzá mindössze, meg egy kis tekerési kedv. Ízes lesz, ropogós lesz, sós lesz, remek lesz. :)

img_8596-560x373.jpg

stepbystep-560x822.jpg

img_8630-560x373.jpg

Forrás: http://www.mylifeasamrs.com/