Élet a "Mais bitte!'-n túl...

Van élet a "Mais bitte!"-n túl... Egy héttel ezelőtt Pool&Beer partyra voltunk hivatalosak egy kis, budapesti uszodába. Ott találkoztam először a sült, baconbe tekert csöves kukoricával, ami a hamburgerhez és lángoshoz hasonlóan nagyon kapós volt a hőség ellenére is. Hazaérve rákerestem a neten, mit lehet még kihozni a kukoricából, és ezt találtam. Kipróbáltam, és mivel isteni, erre buzdítalak téged is. :)

17324755012_ffdffa214d_o.jpg

Hozzávalók:

  • Néhány cső csemegekukorica
  • 3 evőkanál majonéz
  • ¼ teáskanál fokhagyma por
  • 3 evőkanál koriander, felaprítva
  • ½ teáskanál chili por

Elkészítés: rácson süsd a kukoricát 35-40 percig kb 180 fokos sütőben, de a szabadban, kerti grillen is lehet. Ha a kukorica puha, kend meg a fokhagymás-majonézes keverékkel. Szórj rá friss, apróra vágott koriandert, némi chili port, esetleg parmezánforgácsot.

17300652746_e49f7bdf67_o.jpg

Forrás: littlespicejar.com