Főzőiskola: lángos készítése

Nyakunkon a május, hétfőn mindenki majálisra igyekszik szerte az országban. És mint minden majálison, idén is kapható lesz, mi szem szájnak ingere. Felmérések szerint a megfáradt, kiéhezett "dodzsemezők", körhintázók és céllövöldében plüssmackóra pályázók legnagyobb százaléka még mindig a lángost választja egy jó sör mellé, annak is sajtos-tejfölös-fokhagymás verzióját. Hmmm... És ha már a május elsejével hivatalosan is elindul a lángos szezon, tanuljuk meg otthon is elkészíteni, hogy bármikor a konyhánkban köszönthessük kiváló ízét. Ha eddig nem mertél nekiállni? Most garantáltan megpróbálhatod, mert Főzősulinkkal lépésről lépésre haladva csakis jelesre vizsgázhatsz. :)

5698.jpg

langos.jpg

langos0.jpg

langos1.jpg