Szőlő, mint vendég a grillpartin

Édesapukám nagy gonddal ápolgatta a kertet gyerekkoromban, így nekem az volt természetes, hogy minden idényzöldség frissen, onnan érkezik a konyhába. Szőlőt is termesztettünk, persze csak saját fogyasztásra, keveset. Esténként lemetszett nekem egy-két édes fürtöt a tévénézéshez. <3 Sajnos az én kertemben szőlő nincs, ezért a piacról kell beszereznem ezekhez a különleges, szőlővel gazdagított grill csirkenyársakhoz... elfogyasztásukkor jó lesz visszagondolni a gondtalan gyermekévekre. :)

ffb7753bebb60b9b4f73429986c9b1d8.jpg

Hozzávalók:

  • apróra vágott csirkemell
  • szőlő
  • a páchoz:
  • olívaolaj
  • fokhagyma
  • friss oregánó
  • friss rozmaring
  • citromlé
  • bors
  • az elkészült nyársakra mézet is csorgathatsz

Forrás: https://www.foodnetwork.com