Virsli mellé zöldséges tarhonya

Szilveszter éjjelén vagy másnap, ha virslit fogyasztunk, készítsünk hozzá egy színes tarhonyasalátát. Laktató, különleges, ízletes. :) Nem utolsósorban gyorsan készül el, és sült virsli mellett gusztusos látványt nyújt.

181212-2.jpgFotó: KockacZukor

Hozzávalók: 

  • 200 g Gyermelyi tarhonya
  • 4 db nagyobb retek
  • 1 csokor friss petrezselyem
  • 5-6 szál újhagyma
  • fél csokor friss menta
  • 3-4 ek szezámmagolaj
  • fél citrom leve
  • bors, só

Elkészítés:

A tarhonyát egy kevés olajon pirítjuk, majd felöntjük vízzel, és megfőzzük. Ha elkészült, és leöntöttük róla a vizet, utólag adhatunk hozzá még egy kis olajat, ha szükséges. Ezután hozzákeverjük a felkarikázott zöldségeket és fűszereket és összeforgatjuk az ízeket. 

Készíts velünk tojásos krémeket reggelire! Garantált sikerük lesz!

Jó étvágyat!

- KockacZukor -