Gomba, parmezán, rukkola és tészta

- Mit készítesz ebédre? 

- Gombás, parmezános, rukkolás tésztát. 

- Aha... és az jó lesz, hús, vagy valami komolyabb szereplő nélkül? 

- Aha. Isteni. ;-)

 190130-2.jpg

Fotó: KockacZukor

Hozzávalók: 

  • 250 g Gyermelyi VitaPasta spagetti
  • 40 g rukkola
  • 300 g gomba
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 kis cukkini
  • 2 ek vaj
  • 40 g Parmezán
  • bors

Elkészítés:

A spagettit kifőzzük. Egy serpenyőben a vajon megpirítjuk a széttört fokhagymát, majd a vastagabbra szeletelt gombát, majd szeletelt cukkinit. Hozzáforgatjuk a leszűrt tésztát és a friss rukkolát, majd megszórjuk parmezánnal. Villámgyors, felejthetetlenül finom.

Jó étvágyat!

Ne feledkezzünk megy egy régebbi receptünkről sem: répás sajtkrémes csirkemell tésztával. 

- KockacZukor -