Mustáros, baconös, fokhagymás szarvacska

Tényleg létezik tizenöt perces vacsora. És tényleg lehet ez a gyors vacsora ízletes és laktató. Éppen befaltuk mindet.  ;-)

190604-2.jpgFotó: KockacZukor

Hozzávalók:

  • 120 g Gyermelyi VitaPasta szarvacska
  • 4-5 ek tésztalé
  • 300 g pulykamell
  • 1 ek szezámmagolaj
  • 50 g bacon
  • 2 tk dijoni mustár
  • 2 tk édes mustár
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 1 db erőleves kocka
  • reszelt parmezán

Elkészítés:

A tésztát kifőzzük. A kockázott bacont, a picire kockázott pulykamellet, és az aprított fokhagymát a szezámmag olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a mustárt, a leveskockát is. Felöntjük a tészta keményítős levével, amitől szószos lesz a fűszeres keverék. Hozzáadjuk a tésztát, összeforgatjuk őket. Reszelt parmezánnal tálalhatjuk.

Jó étvágyat!

Főzz velünk egy csirkés, gombás frittatát is.

- KockacZukor -