Telepasta



Annyira jó, amikor a telemarketingesek megoldják a nem létező problémáinkat. De vajon mitől olyan hátborzongató az, ahogy a képen látható szőke hölgy boldogan szoronghat egy csodálatos képességekkel rendelkező műanyagtálat, amiben minden eddiginél jobban lehet tésztát főzni?

Mivel is próbálják eladni nekünk ezt az újabb formátlan polimerláncot?

A Pasta Primo tésztafőző segítségével könnyedén készítheti el kedvenc tésztáit a mikrohullámú sütőben!
Nyilván van egy fura szekta, mely esküt tett egy dél-koreai konszernnek, hogy mindenre mindig mikrohullámú sütőt fog használni – és az ő igényeiket is ki kell szolgálni.

A tészta nem fog többé leragadni az edény aljára és egymással sem fog összetapadni. – Valóban ez lehet a híres olasz öngyűlölet egyik alapvető forrása, hogy a világ legnagyobb tésztafogyasztói, de képtelenek rendesen elkészíteni ezt a végtelenül összetett, hatalmas odafigyelést igénylő kaját, és mindenkinek folyton leragad, összetapad. Nekem a múltkor már sikerült egyszer nem leragasztani a tésztáét és iszonyú büszke voltam magamra. A megoldás: a víz! Ha elegendő vízben főzzük – 10dkg tésztára 1 liter vizet számoljunk -, nem lesz semmi baj.

A tészta nem fő túl és nem töredezik össze, mivel pontosan időzítheti a főzés időtartamát. Az összetöredezésről, mint problémáról még sosem hallottam, de az biztos, hogy magától semmilyen tészta nem fő túl, csak ha túlfőzik. Az, ha pontosan beállítom a főzés időtartamát nem sokat segítene. Hisz már eleve nincs is ráírva a tésztára pontosan. Hogy állítom be a mikrót 5-8 percre?

A tészta leszűrése sem jelenthet akadályt, hiszen szűrőfedőjével Ön egyszerűen leszűrheti a vizet. Ez imádnivaló: a tészta leszűrése, mint akadály! Volt olyan intelligens háziasszony, aki remegő állkapoccsal állt ezen akadály előtt, és végül a család éhen-maradt? A tésztát számtalan módon és eszközzel lehet leszűrni, és meggyőződésem, hogy mind jó, ami eléri, hogy a víz és a tészta különváljon.

A Pasta Primo tésztafőző tálhoz tartozik egy tároló fedő is, ami lehetővé teszi, hogy a hűtőszekrényben tárolja az elkészült tésztát! Ez is olyasmi, amit a pasta primo nélkül egyszerűen lehetetlen volna megoldani.

A Pasta Primo edény különleges kialakítás révén, a gőzkieresztő ajtón hidegvizet engedhet a tálba, vagy még melegen ízesítheti olívaolajjal, vajjal, sajttal vagy fűszerekkel az elkészült tésztát! Ez valami rafinált kínzás lehet? Miért engednék hideg vizet a tésztára? És ha hagyományos serpenyőben főzök, tényleg meg kell várnom a fűszerezéssel azt, hogy a tészta kihűljön? Ezt nem tudtam.


A nagyszerű terméket itt lehet megvásárolni >>>
 

süti beállítások módosítása