Új év, új élet. A szó szoros értelmében, tényleg és valóban. :-) Egy valamin viszont biztosan nem változtatok. Ez pedig az egészséges élet. A bűntudat nélküli nassolás, a kiváló ételek készítése. Íme egy isteni laktóz-, glutén-, és cukormentes finomság.
Fotó: KockacZukor
- 4 db Gyermelyi tojás
- 2 dl laktózmentes tejföl
- 1 dl rizstejszín
- 1 bögre gluténmentes zabliszt
- 3/4 bögre darált mandula
- 2 ek vanília aroma
- 2 tk sütőpor
- fél bögre kókuszolaj
- ¾ bögre eritrit
- fél üveg magozott meggy
Elkészítés:
A tojást, a tejfölt, a rizstejszínt, a vanília aromát, kókuszolajat és eritritet összekeverjük. Hozzáadjuk a darált mandulát, valamint a zablisztet. Hozzákeverjük a meggyet is. Egy szilikonlappal bélelt tepsibe öntjük a masszát, és előmelegített sütőben 180 fokon készre sütjük.
Jó étvágyat!
Szeretitek a gyümölcslevest? Akkor készítsd el ezt a mennyei málnás, pisztáciás tejlevest! :-)
- KockacZukor -