Cukorborsós, baconos, krémsajtos tészta

Mivel olyan sokan és sokszor kérdeztek már engem, hogy tudnék-e javasolni Budapest körüli kirándulóhelyeket és programokat, készítettem egy összeállítást a megannyi szép helyről, kis és nagy kiruccanásról, kis és nagyobb költségvetésű lehetőségről a környéken. Ezek után, ha kérdeznek, már csak ezt a szinte végtelen listámat küldöm át.. Mint ahogy a receptjeimmel is megteszem ezt. ;-)

190326-2.jpgFotó: KockacZukor

Hozzávalók:

  • 150 g Gyermelyi VitaPasta masni
  • 150 g cukorborsó
  • 100 g kockázott bacon
  • 2 dl főzőtejszín
  • 150 g füstölt krémsajt
  • parmezán
  • bors

Elkészítés:

A tésztát kifőzzük. A fagyasztott cukorborsót puhára főzzük. A bacont egy serpenyőben kevés olaj hozzáadásával pirosra sütjük. Hozzáadjuk a tejszínt, és a sajtkrémet, krémes állagúra főzzük. Hozzákeverjük a tésztát, majd a cukorborsót is. Parmezánnal megszórva tálaljuk.

Jó étvágyat! 

Készíts a videónk segítségével bazsalikom pesztós orsót!

- KockacZukor -

süti beállítások módosítása