Cukormentes, laktózmentes és gluténmentes. Ja, és isteni. :) Anyukám érkezett meg hozzám Budapestre, és ezzel a sütivel vártam. Ő soha nem süt-főz "mentesen", ezért igazán büszke voltam magamra, amikor megdicsérte a sütimet... sőt, a nap során többször is rájárt a finom desszertre! Készítsd el te is. ;)
Fotó: KockacZukor
- 4 db Gyermelyi tojás
- 2 kis doboz (LM) kefír
- 2 kefíres doboz eritrit
- 2x12 g (GM) sütőpor
- 1 kefíres doboz étolaj
- 1 ek vanília aroma
- 6 kefíres doboz (GM) zabliszt
- 1 üveg magozott meggy
- 2-3 kefíres doboz darált mák
- csipet só
Elkészítés:
Minden hozzávalót összekeverünk, és egy vajjal kikent, liszttel megszórt tepsibe öntjük. Előmelegített sütőben 175 fokon készre sütjük.
Jó étvágyat!
Te is imádod a leveseket? Készítsd el ezt a fetás póréhagyma krémlevest velünk!
- KockacZukor -