VERANDA, A KOPASZIN

Október utolsó napjaiban, még az óra átállítás előtt a természet megajándékozott minket egy gyönyörű indián nyárral, ami még utoljára meleg napsugarakkal töltött fel a napi sétáink közben. Egy hétköznapon jártunk a Kopaszi-gáton. Az árnyékban hűvös, a napon túl meleg volt, és dél közeledtével megéheztünk, ezért betértünk a Verandába, hogy megpihenjünk.

4-800_5.jpg

Sok anyuka játszott és sétált a gyerkőcével a szigeten, az étteremben irodisták tartottak ebéd melletti egyeztetést, többen futottak, bringáztak, de alapvetően csendes volt a Kopaszi.

Az étterem tág, sok vendég befogadására alkalmas, amit ugyan most nem töltöttek meg vendégek, de azért voltak bent is, és kint is az étterem Duna menti teraszán is többen. Nagyon szimpatikus volt, ahogy ötvözni tudták a design-os belsőt a gyereksarokkal, a pizzázót a gyönyörűen tálalt különleges főételekkel.

1-800_5.jpg

2-800_5.jpg

3-800_5.jpg

Sertésszüzet ettem zsályás pecsenyelével, zöldséges rösztivel és pármai sonka chips-szel. Fantasztikus tálalás, isteni rosé hús, kellemes szósz és ízletes röszti. Imádtam.

6-800_3.jpg

Ugyan kicsit többet vártunk rá, mint általában egy étteremben az ételre, de megérte a várakozást, mert kiváló volt az étel.

Az egzotikus limonádéjuk is kifejezetten ízletes volt, nem sok helyen sikerül ilyen finom cukormentes limonádét felszolgálni.

5-800_4.jpg

Az ebédet levezettük egy kellemes sétával az ősz színei között, majd mivel a két hónapos kisfiam is megéhezett, haza indultunk.

7-800_4.jpg

8-800_4.jpg

Elérhetőség:

Veranda Restaurant - Pizza & Pasta
1117 Budapest, Kopaszi Gát 3.

http://www.verandarestaurant.hu/

- KockacZukor -

süti beállítások módosítása