Hideg, szürkeség, eső és szél. Nem szeretem, nem akarom. Az ősz is napsütésben a legszebb. Bent ragadtunk a lakásban a hétvégén. Természetesen volt mit tenni a négy fal között is. Polcokat és szekrényeket felszerelni, egy kis e-learning, online vizsga, takarítás, főzőcskézés. Persze a pléd alá bújós, filmnézős esték sem maradhattak el. Ha pedig film, akkor legyen mondjuk a Whiplash. ;-) (http://www.port.hu/whiplash/pls/w/films.film_page?i_film_id=153637)
Fotó: KockacZukor
- 200 g Gyermelyi VitaPasta spagetti
- fél citrom leve
- 4 ek vaj
- 1 marok bazsalikom
- 4 gerezd fokhagyma
- 4-5 ek reszelt parmezán
- 2 dl tejszín
- bors
- só
Elkészítés:
A tésztát kifőzzük.
A vajat felmelegítjük, hozzákeverjük az összenyomott fokhagymát, a citromot, a felaprított bazsalikomot. Miután a tészta megfőtt, ráöntjük a tejszínt, és összekeverjük vele, majd hozzáadjuk a citromos, bazsalikomos, vajas öntetet. Rászórjuk a parmezánt, és már ehetjük is. :-)
Jó étvágyat!
Fotó: KockacZukor
A korábbi receptek is finomságokat rejtenek:
Csicseriborsó krémes tészta camembert sajttal:
http://masteszta.blog.hu/2015/05/02/csicseriborso-kremes_teszta_camambert_sajttal
- KockacZukor -