Kiadós és tartós pihenés után nagy tervekkel, és nagyon bátran léptem új utakra. Elhatároztam: ha az élet is támogat, akkor ez a 2017. év nagyon más, nagyon új és szép lesz. :-) Nem tettem semmiféle fogadalmat, mert én abban hiszek, hogy semmi nem megy azonnal, és a változtatások, változások során jobb, ha önmagunkkal és a környezetünkkel is türelmesek vagyunk. Ugyanakkor a sült galamb nem repül soha magától a szánkba, vagyis folyamatosan tenni kell az álmainkért. Kívánom Neked kedves Olvasó, hogy Te is közelebb kerülj a célodhoz ebben az évben!
Fotó: KockacZukor
- 200 g Gyermelyi Vita Pasta penne
- 400 g csirkemell
- 1 fej vöröshagyma
- 2 dl kókusztej
- 200 g barna csiperke
- 150 g cukorborsó
- 1 ek kókuszzsír
- 1-2 ek étkezési keményítő
- 2 db tyúkhúsleves kocka
Elkészítés:
A tésztát kifőzzük.
Közben egy lábosban a kókuszzsíron a felkockázott hagymát üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a szintén kockára vágott csirkemellet. Enyhén borsozzuk, és átforgatjuk a hagymán, majd hagyjuk főni. Hozzáadjuk a megtisztított gombát, egy kevés vizet és a cukorborsót. Beletesszük a tyúkhúsleves kockákat, és amikor már kellemesen fő az étel, hozzáöntjük a kókusztejet is. Összeforgatjuk a hozzávalókat és az étkezési keményítőt (vízzel előre kikeverve). Hagyjuk összefőni az ízeket. :-)
A tésztára merve tálaljuk.
Jó étvágyat!
Készítsünk a ragu mellé meggyes-mákos palacsinta tekercset desszertként! ;-)
- KockacZukor -