Ropogós, illatos vacsora, vendégváró, de akár ebéd is lehet ez az egyszerű, de nagyszerű tekercs. A kecskesajt, pirított dió és körte tökéletes trió. A férfiak barbecue szószba mártogatták, a csajok agavé szósszal/ mézzel meglocsolva, édesen fogyasztották. Imádat.
Fotó: KockacZukor
- 1 db Gyermelyi tojás
- 1 db leveles tészta
- 1 dl tejföl
- 1 rúd kecskesajt
- 3 db körte
- 2 marék dió durvára törve
Elkészítés:
A tejfölt összenyomkodjuk és keverjük a kecskesajttal. A keverékkel megkenjük a levestészta lapot. A diót egy serpenyőben megpirítjuk. A pirított dióval megszórjuk a kecskesajtot. A körtéket megpucoljuk és vékony szeletekre vágjuk. A szeletekkel beborítjuk az egész tésztát. Ezután a tésztát feltekerjük, és 2 centis szeletekre vágjuk. A szeletek tetejét tojással megkenjük, és dióval megszórjuk. Egy sütőpapírral kibélelt tepsiben előmelegített sütőben 185 fokon készre sütjük.
Jó étvágyat!
Kukkant bele a videónkba és készíts velünk egy baconos, csirkés, tejszínes egytálételt is.
- KockacZukor -