Vácon, a Duna parton sétáltunk, és egy folyóparti étteremben ebédeltünk. Nem kértem desszertet, mert nagyon tele voltam, de mikor hazaértünk, egymásra pillantva tudtuk, hogy hiányzik valami édes. Gyorsan elkészítettem ezt a fincsi krémes sütit... :)
Fotó: KockacZukor
- 1 db Gyermelyi tojás
- 3 db közepes édesburgonya
- 1 bögre mandulaliszt
- fél bögre natúr kakaó
- 1 cs vaníliás cukor
- 1 ek reszelt citromhéj
- 5-6 ek agavé szirup
- 1 csipet só
Elkészítés:
Az édesburgonyát megfőzzük és pürésítjük. Összekeverjük a többi hozzávalóval, és egy sütőpapírral bélelt tepsiben, előmelegített sütőben készre sütjük.
Én mangópürével és banánnal tálaltam. De tejszínhabbal és piros bogyós gyümölccsel is isteni!
Jó étvágyat!
- KockacZukor -