Igen, tudom nagyon egyszerű étel. De mégis, mikor készítettél utoljára kaporszószt? Ugye-ugye? Pedig olyan finom! ;-)
Fotó: KockacZukor
- 150 g Gyermelyi VitaPasta masni
- 1 csokor friss kapor
- 3 dl tej
- 1 dl víz
- 1 db tyúkhúsleves kocka
- só
- 2 ek étkezési keményítő
- csirkemell
Elkészítés:
A tésztát kifőzzük. A kaprot 1 dl vízben elkezdjük főzni, hozzáadjuk a leveskockát. Öt perc forrás után egy konyhai robotgéppel össze turmixoljuk, majd felöntjük a tejjel. Miután ismét forr a leves hozzákeverjük az étkezési keményítőt, és sót, és lassú kevergetés mellett megvárjuk amíg krémes lesz. Csirkét, egyéb húst, halat süthetünk ki a kaporszószos tészta mellé.
Jó étvágyat!
Készítsünk együtt egy finom reggelit, illetve desszertet is. Mondjuk egy sült édes kiflit. :D
- KockacZukor -