Annyira klassz jóga videókat találtam az interneten, hogy egy ideje mindennap megcsinálom a gyakorlatokat. A torna, nyújtás után az utolsó rész egy rövid meditáció, ami olyan kellemesen ellazít, hogy már nem is tudom elképzelni a napom nélküle. Egy-egy ilyen szeánsz után pedig isteni ez a könnyű, mégis ízes leves. :-)
Fotó: KockacZukor
- 2 db friss tojás
- 5 fej vöröshagyma
- 4 gerezd fokhagyma
- 2 leves kocka
- 10 karika szalámi vagy kolbász
- 1,5 dl főzőtejszín
- só
Elkészítés:
A kolbásszeletek nagy részét negyedeljük, és egy serpenyőben kisütjük.
Egy lábosban a fokhagymákat és darabolt hagymákat vízben puhára főzzük, hozzáadjuk a két leveskockát, és a maradék kolbászt. Egy konyhai turmixgéppel a hagymás alapból krémet készítünk. Felöntjük a tejszínnel, és megvárjuk, amíg ismét forrni kezd. Ekkor öntjük hozzá csorgatva és kevergetve a tojásokat, amitől a leves besűrűsödik. Kóstolás után fűszerezünk még, ha szükséges.
A kolbászchipsszel tálaljuk.
Jó étvágyat!
Szerintem ezt a szardellás, bogyós tésztát is imádni fogod!
- KockacZukor -