Bruncholjunk kapros, uborkás tojássalátával

Azóta használom a meleg/ pirított kalácsot sós ételekkel is, mióta egy étteremben a kacsamájat ezzel tálalták, isteni savanyú meggy szósszal. A kalács édes íze nagyon jó párost alkot a különleges sós ízekkel. Most egy egyszerű, gyors, de mégis különleges tojás salátával töltöttem meg egyet. ;-)

201128-2.jpg

Fotó: KockacZukor

Hozzávalók:

  • 5 db Gyermelyi tojás
  • 1 db fonott kalács/ egyéb péksütemény
  • 1-2- tk aprított friss kapor
  • 4 közepes savanyú uborka
  • 2 ek majonéz

Elkészítés:

A tojásokat megfőztem, megpucoltam és kockákra vágtam. Összeforgattam vele a konyhai robotgéppel apróra darált savanyú uborkát, a majonézt és az aprított kaprot, majd sóztam. A felmelegített kalácsra pakoltam, és zöldségekkel tálaltam.

Mennyei!

Szép napot ezután a finom reggeli után!

Készíts ízletes levest cheddar sajttal, és pritamin paprikával! Színt és ízt visz az egyre szürkébb hétköznapokba!

-KockacZukor-

süti beállítások módosítása