Állítólag viráglelkű vagyok, annak minden illatával, de érzékenységével is. Érzéseket vált ki belőlem a fű kövérsége, az öblítő illata, a reluxán átsütő nap ereje, a tárgyak elrendezése a polcon, egy tányér formája, a gulyásleves íze, a bőr tapintása, a szó csengése, a dallam hajlása. Egy étel elkészítése során sem maradnak el az érzések... az egyik legfontosabb hozzávaló mindig a szeretet. :)
Fotó: KockacZukor
- 150 g Gyermelyi Vita Pasta szarvacska
- 100 g gorgonzola
- 1,5 dl tejszín
- 3 marék dió
- két csipet só
- egy csipet szerecsendió
- 1 ek citromlé
Elkészítés:
A tésztát kifőzzük. A diót durvára törjük. A tejszínt egy lábosban felmelegítjük, és a gorgonzolát felolvasztjuk benne. Hozzáadjuk a csipet sót, szerecsendiót, citromot, és a tört dió egy részét. hozzákeverjük a tésztát, majd a maradék dióval megszórva tálaljuk.
Jó étvágyat!
Készítsünk édesség gyanánt egy mindenmentes csokis-meggyest! :-)
-KockacZukor-